Sadržaj

 

NARUDŽBA

Naručite pretplatu za 12 mjeseci po cijeni 155,00 kn mjesečno. 

Glavni urednik

Stručna online knjiga Računovodstveni vodič je praktičan alat za vođenje računovodstva, knjiženja i vrednovanje bilance poduzeća. Sadržava kratke teorijske upute i iscrpne primjere iz prakse potkrijepljene primjerima knjiženja. Svi tekstovi su usklađeni s trenutnim zakonodavnim odredbama i biti će aktualizirani sukladno budućim promjenama. O svim izmjenama će korisnici biti obaviješteni putem emaila. 

Stručna online knjiga Računovodstveni vodič namijenjena je kako početnim tako i srednjim i naprednim razinama zaposlenih u odjelima računovodstva, a svakako je odlična podloga za sve koji žele napredovati i samostalno plivati u računovodstvenim vodama. 

NARUDŽBA

Profesionalni sadržaji objavljeni u online vodiču odnose se na sve računovodstvene situacije koje se javljaju u praksi: izdavanje i knjiženje dokumenata, izračuni, objavljivanje, izvještavanje, ispunjavanje poreznih obveza. Vodič sadržava i upozorenja o najčešćim pogreškama u praksi i upućuju čitatelje na odgovarajuću pravnu osnovu. Radi se o učinkovitom alatu za tvrtke koje same vode računovodstvo i pružaju računovodstvene usluge.

Koje su prednosti online literature?

  • brz i jednostavan pristup informacijama,
  • aktualnost sadržaja,
  • mogućnost printanja pojedinačnih članka ili slanja mailom,
  • redovno ažuriranje svih zakonodavnih promjena,
  • moderna tražilica koja se temelji na Google načinu pretraživanja.
 

 Pošaljite nam povratnu informaciju
Što mislite o našem portalu?
Vaša poruka je uspješno poslana.
Input: